Welkom

Welkom beste bezoeker,

Ik ben geboren in 1966 en heb een passie voor familiegeschiedenis, vaderlandse geschiedenis en krijgsgeschiedenis. 

Deze microbe heeft mij reeds als kind gebeten en ik ben er nog steeds niet van genezen.

Ik probeer bij het uitoefenen van mijn hobby dan ook zoveel mogelijk deze interessegebieden te combineren.

Een professionele opleiding heb ik niet genoten. Het blijft louter een hobby, maar dan wel één die ik in alle ernst wil uitoefenen. Ik noem mezelf dan ook terecht een amateur-genealoog.

Tot nu toe heb ik reeds enkele boekjes gemaakt, maar die werden slechts in zeer beperkte kring verdeeld. Omdat er voor sommige werken toch iets meer interesse bleek te zijn, heb ik besloten om ze op mijn website te plaatsen.

U kan dus elk boek vrij consulteren, en eventueel delen er uit afprinten voor eigen gebruik.  Het is volledig kosteloos. Ik heb het plezier gehad de opzoekingen te mogen doen en de boekjes samen te stellen. Da's voor mij voldoende. Wat ik wel niet zou willen is dat men deze werken, al dan niet in eigen naam, zou doorgeven tegen betaling of integraal elders op het web zou gooien, en al zeker niet zonder het fatsoen de bron te vermelden. Ik heb er ook véél tijd en geld ingestoken.

Alle boeken staan hier in PDF-formaat. Waarom niet met speciale gedigitaliseerde programma's ? Omdat ik van boeken hou en het zo graag op mijn website wil. Het voordeel van dit PDF-formaat is ook dat ik geen tijdrovende indexen moet maken. Met een simpele zoektocht via Ctrl-F vindt U vast wat U zoekt.

Beste bezoeker, indien U toch ergens een fout zou vinden, of aanvullingen heeft, of vragen of suggesties, dan is een berichtje van U (mijn contactadres staat hier ook ergens op de pagina) meer dan welkom ! 

Nog niet alle boeken zijn momenteel online. Ik werk nog aan deze website. Maar kom gerust binnenkort nog eens langs !

Nog één opmerking : U heeft het recht Uw naam of die van Uw minderjarige kinderen te laten schrappen indien U niet wenst vermeld te worden in één van de werken. Dit kan niet door en voor derden die meerderjarig zijn of reeds overleden zijn.

Lieven GUFFENS.

 

 

Highlights

Contact Info

Lieven GUFFENS

Dries             14

1745   OPWIJK (Mazenzele)

mail lieven.guffens@hotmail.com

template by JStemplates.com